Видавництво «Крок»
Віслава Шимборська. 100 віршів Віслава Шимборська. 100 віршів

До сторіччя від дня народження Віслави Шимборської, видатної польської поетеси та лауреатки Нобелівської премії 1996 року, видавництво «Крок» та Генеральне консульство Республіки Польща в Луцьку представляють «100 віршів» у перекладі Андрія Савенця. Клікайте для замовлення!

Видаємо книжки «під ключ» Видаємо книжки «під ключ»

Від рукопису до готового тиражу один крок. 

Замовити розрахунок друку

Новинки

Цьогоріч видавництву «Крок» – 14 років!

Ми суттєво вдосконалили видання наукової літератури різними мовами, налагодили випуск наукової періодики та здобули унікальний досвід обробки текстів для друку та цифрових носіїв.

Зворотний зв'язок

Купуйте популярне

Що ми робимо?

Ми щасливі, якщо завдяки нам люди знайомляться, відкривають собі небачені досі континенти літератури, оцінюють, безоглядно люблять і небезпідставно недолюблюють. Наші книжки закохували людей, наші книжки розбивали серця.

Наша місія

Блог

Цьогоріч три книжки нашого видавництва увійшли до списку: поетична книжка Ярослава Гадзінського "Перекопане", повість Антоні Лібери "Мадам"  у перекладі Жанни Слоньовської та ювілейне видання Віслави Шимборської "100 віршів" у перекладі Андрія Савенця!

Видавництво «Крок» подарує комплект із 16 книжок польських авторів закладу освіти, незалежному педагогові, бібліотеці, приватній установі, яка займається навчанням польської  мови й культури, будь-якій книгозбірні чи інституції, що зацікавлена польською літературою та потребує нових видань польських авторів українською мовою. Ви можете замовити книжки улюбленій школі, університету, бібліотеці, а ми їх надішлемо.

Видавництво «Крок»

Видавництво «Крок» © -

Контакти

вул.Гайова, 56
Тернопіль, Україна

+38 (098) 495 00 27

info@krokbooks.com

Працює на Shop-Express